Ward Huysmans TreecareVisie

Bomen in tuinen zijn volgens onze visie niet alleen natuurlijke schoonheden, maar ook vitale elementen van onze omgeving. Het behoud van hun schoonheid en gezondheid is van het grootste belang. Daarom is professionele zorg en snoei onmisbaar.

Bij Ward Huysmans Bomenzorg is dat precies waar we voor staan.

Visie Ward Huysmans Boomverzorging

Meer dan Snoeien

Maar ons werk gaat verder dan alleen snoeien. We besteden aandacht aan elk detail. Controleren de bomen op ziektes, aandoeningen, stabiliteit en breukgevoeligheid. Op basis van deze uitgebreide inspecties stellen we een diagnose op en voorzien advies over de benodigde maatregelen om de boom in topconditie te houden.

Uw partner in boomverzorging

Met meer dan 15 jaar ervaring en als gecertificeerd European Treeworker zijn we jouw geschikte partner in boomverzorging.

Onze passie voor bomen is jouw garantie op deskundigheid.

Samen zorgen we ervoor dat je bomen gedijen. Indien nodig wordt de boom vakkundig verwijderd in alle veiligheid en met respect voor de omgeving.

European Treeworker (ETW)

Boomspecialist, Ward Huysmans, is een gecertificeerd European Tree Worker (ETW) met uitgebreide ervaring en expertise in boomverzorging.

Het ETW-certificaat is een erkende standaard in heel Europa en wordt ondersteund door de International Society of Arboriculture (ISA). Het vertegenwoordigt een hoog niveau van vakbekwaamheid en vooral respect voor de bomen die we verzorgen. Houders van dit certificaat hebben met succes een uitgebreid examen afgelegd dat alle facetten van boomverzorging omvat.

Neem vandaag nog contact met ons op