Ward Huysmans TreecareOver ons

Over ons

Bij Ward Huysmans Boomverzorging hebben we een sterke toewijding aan de gezondheid en het welzijn van jouw bomen. Ik ben een gecertificeerde European Tree Worker (ETW) met 15 ervaring en uitgebreide expertise in boomverzorging. Voor grotere projecten werk ik samen met andere professionele boomverzorgers, tuinaannemers en grondwerkers.

Over Ward

Reeds 15 jaar ben ik professioneel boomverzorger en 11 jaar gecertificeerd European Treeworker. Werken met mijn handen en met de natuur, dat zit me sinds mijn kindertijd in het bloed.

Als jonge twintiger ging ik vaak rotsklimmen. Ik werkte toen bij een tuinman en zag een boomverzorger bezig bij een klant. Ik was ogenblikkelijk gefascineerd hierdoor en wist wat ik later zou gaan doen.

Over Ward Huysmans

Mijn tweejarige opleiding volgde ik bij In Verde  in 2007-2008, waarna ik enthousiast aan de slag ging als zelfstandige boomverzorger.

Het Certificaat van European Treeworker behaalde ik voor het eerst in 2012 en moet driejaarlijks vernieuwd worden. Sindsdien volg ik gespecialiseerde bijscholingen via Bomen Beter Beheren.

Werkwijze

Bij iedere boom is het een creatief proces om de meest efficiënte en veilige manier te vinden om het project af te werken.

Eerst en vooral overleg ik graag uitvoerig met jou wat de vraag is. Vervolgens bekijk ik hoe we efficiënt het probleem kunnen oplossen.  Snoeien? Of eerder de bodem of de groeiplaats verbeteren. Of soms helemaal niets doen.

Want een boom hoeft niet altijd per definitie gesnoeid te worden.

Vervolgens verzamel ik het juiste team en het gepaste materieel om de werken vakkundig uit te voeren.

 

Hoe samenwerken?

  1.  Contacteer me vandaag nog en geef me een eerste uitleg via mail of telefoon
  2.  Ik plan asap een bezoek in om een richtprijs te kunnen opmaken
  3.  Ter plaatse bespreken we de werkwijze en krijg je een beter zicht op de duur van de werkzaamheden
  4.  Ben je akkoord met de werkwijze, de richtprijs en zijn alle details duidelijk? Bevestig via mail.
  5.  Jouw project wordt spoedig in de planning opgenomen. Risicovolle situaties krijgen uiteraard voorrang.
  6.  Werken met levende materie is nooit 100% voorspelbaar. Onvoorziene omstandigheden kunnen de werken bemoeilijken, vertragen of zelfs zorgen voor uitstel ( bv in geval van storm of hevige regen).

Vragen?

Stel ze hier

Adres

Kasteelstraat 18
9190 Stekene (Klein-Sinaai)

Contact

0123456789
wardfrans@gmail.com